duminică, 30 octombrie 2011

Clubul Plutonienilor

...ca tot intram in partea "intunecata" a anului.
Ca sa ne intelegem - plutonienii nu sunt neaparat Scorpioni, cel putin nu din punctul meu de vedere. Pur si simplu, plutonienii au respectiva planeta (planetoid? asteroid? astronomii sa decida asta...) in conjunctie cu Soarele, Luna, Ascendentul sau in casa I, face aspecte multe cu alte puncte din harta lor astrala, adica, influenteaza puternic personalitatea lor.
Daca ai chestia asta din nastere, felicitari, probabil ca "reinventarile" si situatiile limita sunt un loc comun in viata ta si ai un card de membru pe viata in Clubul Plutonienilor. Esti foarte intuitiv, putin obsesiv-compulsiv si ai un simt al scopului in viata. Posibil sa fii in stare sa calci peste cadavre ca sa-l atingi, inclusiv peste al tau.
In schimb, problematic este pentru cei care isi traiesc viata linistiti pana cand au un tranzit al lui Pluto... mai ales pe casa I. Asta se ocupa de eul tau. Adica pur si simplu te simti tarat pana in iad, lucrurile pe care le luai de bune se duc de rapa si nu mai stii ce sa crezi. In prima faza, ai senzatia ca nu mai stii care este scopul tau in viata, si, evident, apelezi la mecanismele cunoscute de adaptare la situatia data care.... nu mai functioneaza. Ce faci? Cel mai bine este sa abandonezi ideea de a te agata de lucrurile si comportamentele familiare. Cu cat te zbati mai mult, cu atat doare mai tare si oricum tot acolo ajungi. La destructurarea a tot ceea ce nu-ti mai este folositor si te impiedica sa evoluezi. Abia dupa ce o sa zaci, la figurat, in sant, lipsit de orice fel de putere si control, o sa poti sa cresti din nou....

2 comentarii:

  1. Eu pot sa ma "laud" ca fac parte din Clubul Plutonienilor...In natala planeta este foarte puternica...ca sa nu zic ca este dominanta temei...N`as putea confirma ca Pluto (in Scorpion) te aduce in starea de a "calca peste cadavre", insa da o forta interioara uriasa, iar cu Pluto peste ASC in Solara transformarea de sine este garantata...prin situatii pe care nu le putem controla, crize persoanale traite foarte intens, chiar dur, dar care ne ajuta sa ne restauram...Pluto daca nu ajuta cu construirea sigur o face cu distrugerea....Ha ha!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa stiu daca am o personalitate plutoniana..Pluto retrograd e in casa 1 in Scorpion in careu cu Saturn retrograd si in sextil cu Uranus si Neptun ambele retrograde,Soarele,Mercur si Venus sunt in casa 8.

    RăspundețiȘtergere